LIFE

Jurnalistul CNN Richard Quest, infectat cu noul coronavirus

Richard Quest, jurnalistul care realizează emisiuni pe teme de business, la CNN, a anunțat pe rețelele de socializare că s-a infectat cu noul coronavirus. El a precizat însă că are o formă ușoară.

„Am coronavirus. Sunt binecuvântat că am simptome ușoare, doar o tuse. Gândurile și rugăciunile mele merg la cei mai puțin norocoși. Stați acasă, protejați viața”, a scris Quest pe Twitter.

Jurnalistul, în vârstă de 58 de ani, cunoscut datorită emisiunii „Quest Means Business“, a postat și un mesaj video pe contul său de Instagram.

„Am început să tușesc puțin în weekend, așa că am făcut un test și am fost diagnosticat cu coronavirus. Am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Sunt norocos că nu am simptomele pe care le au alții – nu am febră, nu am probleme de respirație. Chiar sunt foarte norocos. Medicii spun că mă voi reface complet și sunt pe drumul cel bun. E un caz în care rămâi calm și mergi mai departe”, a spus Richard Quest.

Și postul de televiziune CNN a tansmis mesajul jurnalistului. De altfel, realizatorul “Quest Mean Bussines” este a treia vedetă CNN infectată cu noul coronavirus, după Chris Cuomo şi Brooke Baldwin. Toţi trei lucrează la staţia din New York, stat unde numărul morţilor este de peste 14.000, potrivit John Hopkins University. La nivelul SUA, numărul deceselor cauzate de COVID-19 a trecut de 42.000.

Comment here