Stirile ZileiTârgu-Jiu

Jurnalistă din Gorj, jefuită la Alba Iulia

O jurnalistă de la postul România TV a fost prădată de hoţi, la Alba Iulia, în timp ce transmitea de la marşul organizat de AUR. În mulţime, jurnalista Iulia Blondea a rămas fără portofelul în care avea acte, dar şi bani, după ce cineva i-a deschis ghiozdanul pe care îl avea în spate, arată ziare.com.

Tânăra transmitea, miercuri, de la „Marşul Unirii”, un eveniment organizat de partidul AUR de Ziua Naţională la Alba Iulia, în momentul în care a fost jefuită.

„În timp ce mă aflam la marşul organizat în centrul oraşului Alba Iulia, cineva mi-a deschis rucsacul, a deschis fermoarul, mi-a furat portofelul în care aveam documente, carduri bancare, permis de conducere, cartea de identitate, extrem de multe documente, precum şi o sumă de bani. Am sesizat Poliţia. A fost dată o declaraţie. Am depus o plângere şi s-a constituit un dosar penal de către poliţiştii din Alba Iulia pentru furt. Deocamdată, este un dosar penal cu autor necunoscut. Oamenii legii mi-au spus că vor face verificări”, a declarat jurnalista la postul România TV.

Marşul, organizat marţi dimineaţă la Alba Iulia de AUR, a adunat aproape 2.000 de persoane.

Comment here