Muzicale

JUNO X JO – Mă mai ia

La un an de la “Caută-mă”, JUNO și JO colaborează din nou și lansează “Mă mai ia”.

“Suntem foarte recunoscători că oamenii au reacționat pozitiv la prima noastră asociere artistică. A ieșit un banger, <<Caută-mă>>, și împreună cu JO, am hotărât să repetăm istoria. Când simți toate astea, simți să returnezi ce ai primit fiindcă te gândești la sentimente și te ia dorul. Așa s-a născut <<Mă mai ia>>. Muzica reală trebuie lansată!” a spus JUNO.

Piesa este o co-producție HaHaHa Production și Cat Music. De muzică s-au ocupat Alexandru Stancu(JUNO), Andrei Tiberiu Maria(Smiley), Florin Boka, Roland Kiss și Șerban Cazan. Textul a fost scris de JUNO și Smiley, iar de producția piesei și mix&master s-au ocupat Florin Boka, Roland Kiss, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu.

 “Am realizat că povestea noastră l-a inspirat să scrie piesa asta și m-am gândit că ar fi minunat să o cântam împreuna. După <<Caută-mă>>, care a fost un real succes, sper ca <<Mă mai ia>> să fie cel puțin la fel de bine primită de oameni și să se bucure de încă un cântec cu un mesaj real, sincer și din suflet.”, a declarat JO.

Comment here