Sportive

Juniorii U19 și U17, dueluri tari în Banat cu CSC Dumbrăvița

Nou test important, duminică, pentru Juniorii U19 de la CSM Târgu Jiu. Echipa pregătită de Alin Poenaru și Florin Popete vrea victoria pe terenul echipei CSC Dumbrăvița pentru a termina pe locul 2 în Seria 7. Meciul, care contează pentru etapa a 11-a, va începe la ora 12.00. Și juniorii lui Sorin Vintilescu au meci greu la Dumbrăvița. Juniorii U17 CSM Târgu Jiu vor juca cu liderul Seriei a 7-a. Meciul se dispută de la ora 14.00.

În lupta pentru locul 2 în Seria a 7-a, CSM Târgu Jiu U19 are nevoie de cele 3 puncte puse în joc. Gorjenii au o misiune destul de dificilă în fața unei echipe care are în componență jucători formați la școala fostului fotbalist Silviu Bălace. Gazdele sunt pe locul 8 în serie, cu 10 puncte, în timp ce gorjenii sunt pe locul 2, cu 20 de puncte acumulate. Gorjenii au nevoie de victorie pentru a-și consolida locul 2 în clasament. 

Alin Poenaru, antrenor CSM Tărgu Jiu U19: ”Vom întâlni o echipă cu foarte mulți jucători crescuți de școala de fotbal a lui Silviu Bălace, cu care cei de la Dumbrăvița au parteneriat. Sper să reușim să câștigăm cele 3 puncte și să intram în play-off de pe locul 2”.

Misiune dificilă și pentru juniorii U17 CSM Târgu Jiu. Grupa lui Sorin Vintilescu va juca pe terenul liderului din Seria a 7-a, CSC Dumbrăvița. Echipa din Banat este neînvinsă în campionat, singura înfrângere care apare în dreptul echipei este de fapt un meci pierdut la ”masa verde”. Vintilescu se așteaptă la un meci greu pe terenul liderul, dar speră ca băieții lui să se ridice la nivelul adversarului de duminică.

Sorin Vintilescu, antrenor CSM Târgu Jiu U17: ”Întâlnim cel mai puternic adversar din serie. O echipă ce a câștigat pe teren toate meciurile disputate până acum. Ei au pierdut un meci, dar a fost la ”masa verde”. Încercăm să ne ridicăm la nivelul lor și să facem un meci bun”.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Gheorghe Ciortan, Mario Țambu, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Albert Mircioiu, Mihnea Tutunaru, Silviu Ilinca, Ștefan Belea, Dragoș Blaj, Ricardo Saic, Andrei Trancău, Alexandru Lăpădat, Andrei Poenaru, Andrei Pătrașcu, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Ionuț Buță, Răzvan Manolache, Luis Pilea, Eric Tita, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea, Silviu Ilinca. Antrenor: Sorin Vintilescu.

Comment here