Sportive

Juniorii U17, victorie clară cu CS Ghiroda, 3-0. Juniorii U19, scor egal

O victorie și un rezultat de egalitate. Acesta a fost bilanțul echipelor de Juniori U17 și U19 CSM Târgu Jiu, în etapa a 2-a din play-off-ul Seriei a 7-a din Campionatul Național. Cele două echipe ale CSM Târgu Jiu s-au deplasat, duminică, în Banat, pentru duelurile cu CS Ghiroda și Giarmata VII. Juniorii U17 s-au impus cu 3-0, iar juniorii U19 au terminat la egalitate, scor 0-0.

Meci excelent făcut la Becicherecu Mic de juniorii lui Sorin Vintilescu, care au plecat spre Timișoara doar cu gândul la victorie. Până la pauză a fost 1-0. Și în repriza secundă, tot gorjenii au fost la cârma jocului. Au mai înscris de două ori în poarta bănățenilor. S-a terminat 3-0 și juniorii lui Vintilescu și-au îndeplinit cu succes misiunea pentru care au făcut deplasarea în Banat. Pentru CSM Târgu Jiu au marcat Robert Ciocea 2g și Mario Dodescu 1g.

”Misiune îndeplinită cu succes. Am făcut un meci foarte bun și nu am dat nicio șansă adversarului. Sunt foarte mulțumit de băieți, dar asta până marți la antrenament. De marți o să devin iar ”nesuferit” a declarat Vintilescu.

În celălalt meci din Banat, în duelul juniorilor U19, tot CSM Târgu Jiu a fost echipa care a dominat ostilitățile din teren. Băieții lui Alin Poenaru nu au reușit însă să marcheze în ciuda numeroaselor ocazii avute pe parcursul meciului. Pe un teren moale, greu, partida s-a terminat cu o remiză albă.

”A fost un meci greu, de luptă, pe un teren foarte moale. Am dominat categoric la capitolul ocazii, dar din păcate, băieții nu au reușit să marcheze în poarta celor de la Ghiroda” a declarat Poenaru.

Etapa viitoare, pe 19 noiembrie, cele două grupe de la CSM Târgu Jiu vor juca, pe teren propriu, cu grupele similare de la CSC Dumbrăvița.

Comment here