Sportive

Juniorii pregătiţi de Popete şi Trofin, debut cu stângul în campionat

Grupa 2010 a CSM Târgu-Jiu a debutat, duminică, într-un meci oficial. Echipa pregătită de Florin Popete şi Cătălin Trofin a pierdut, la limită, scor 1-2, în faţa ACS Viitorul Târgu Jiu. Golul CSM-ului a fost marcat de Daniel Drugea.

”A fost un meci frumos, plăcut ochiului, iar micuţii şi-au arătat bucuria de a juca fotbal. A fost un meci cu faze multe de poartă, în care am putut să vedem și noi pentru prima dată această grupă de juniori într-un meci oficial. Pentru mulţi dintre copii a fost primul lor meci oficial și ne-a interesat, în primul rând, să vedem potențialul fiecăruia într-un meci cu miză. Sperăm ca, de la meci la meci, să creștem valoric și ușor-ușor să începem să închegăm o echipă competitivă. Atât eu cât și Boby le mulțumim copiiilor pentru efortul depus dar și părinților, care i-au încurajat pe tot parcursul jocului”, a declarat Florin Popete.

CSM Târgu-Jiu Juniori D, Grupa 2010: Iulian Sârbu, Mihai Marcu, David Feroiu, Ianis Miuţ, Darius Peagu, Ianis Sandu, Andrei Dănescu, Ştefan Căldăraru, Daniel Drugea, Dabelea Popescu, Eduard Vlădaia, Dragoş Leuştean, David State, Vlad Popescu, Raul Burlan, Rareş Orzan, Constantin Fometescu, Alexandru Bibanu. Antrenori: Florin Popete şi Cătălin Trofin.

Comments (1)

Comment here