Sportive

Junioarele au intrat în vacanță. Costel: Sunt mulțumit de progresul fetelor

Final de campionat pentru junioarele 3 de la CSM Târgu-Jiu. Handbalistele ar fi trebuit să joace, la finalul acestei săptămâni, pe teren propriu, meciul din ultima etapă a Campionatului Național, cu CSS Odorheiu Secuiesc, partidă din etapa a-10-a din Grupa Speranță 3. Echipa adversă a ales, însă, să nu prezinte la acest meci, astfel că junioarele 3 au intrat în vacanța competițională.

La final de sezon, antrenorul Radu Costel se declară mulțumit de progresul elevelor sale și afirmă că antrenamentele, în următoarea perioadă, vor fi mult mai lejere, având în vedere că bat la ușă examenele de Evaluare Națională.

„Am intrat în vacanță competițională pentru că ultima etapă nu o mai jucăm. Odorhei a ales să nu se prezinte la Târgu-Jiu, având acest drept conform regulamentului de desfășurare a competiției. Noi am fost la Odorhei, am făcut 7 ore pe drum, jucându-ne șansa în fiecare confruntare. Am jucat 23 de meciuri în acest sezon, 14 în grupele geografice și 9 în Grupa Speranța. Foarte multe la acest nivel, de junioare 3. Sunt mulțumit de progresul fetelor și de faptul că am încheiat competiția fără accidentări. Vom continua pregătirea, un pic mai lejer și un pic mai rar pentru cele din clasa a 8-a, pentru că urmează Evaluarea Națională” a declarat tehnicianul.

Comment here