Sportive

Junioarele 3, victorie la Cluj

Echipa de handbal feminin junioare 3 a început returul din Grupa Speranță 3 cu o victorie în deplasare, pe terenul formației CSS Viitorul Cluj Napoca.

Handbalistele pregătite de Radu Costel s-au impus, sâmbătă, în Ardeal cu scorul de 30-28 și rămân în cursa pentru ocuparea unui loc pe podiumul grupei. În confruntarea de Cluj, Alesia Cismașu a fost cea mai bună jucătoare de pe teren. Interul CSM-ului a reușit să înscrie 19 goluri în poarta ardelencelor.

”Am reușit să câștigăm meciul de pe terenul Viitorului Cluj, o echipă fără trac, fără un obiectiv pretențios și care abordează meciurile fără emoții. Noi încercăm să recuperăm punctele pierdute acasă și, de aceea, jocul devine mult mai greu de abordat pentru că nu ne permitem pași greșiți. Am câștigat 4 puncte din 6 posibile. Nu ieșim din tiparul înregistrat la nivel național și nu scăpăm nici noi de viroze. Avem jucătoare care vin la meciuri nerefăcute sută la sută, sub tratament medicamentos, dar care încearcă sa dea potențialul maxim. Un plus pentru echipă este revenirea pe teren a Beatricei Popescu, după accidentarea de la Sibiu. Încercăm să strângem rândurile pentru că nici programul viitor nu ne este favorabil. Marți avem o altă deplasare, la Craiova. Încă o etapă în care nu pot să spun, cu exactitate, cine vine și cine nu, pentru că în această perioadă cursurile școlare sunt prioritare, un lucru normal ținând cont de Evaluarea Națională care se simte la orizont” a declarat antrenorul Radu Costel.

Comment here