Sportive

Junioarele 3, meci interesant cu CSS Petroşani, sâmbătă, la Sala Sporturilor

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Târgu-Jiu îşi continuă, la finalul aceste săptămâni, seria meciurilor din Grupa Speranţă 3. Junioarele pregătite de Radu Costel vor juca, pe teren propriu, cu CSS Petroşani. Meciul contează pentru etapa 4 din această serie şi este programat pentru sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 11.00.

Meciul se anunţă unul extrem de interesant având în vedere situaţia din clasament a celor două echipe. CSM Târgu Jiu este pe locul 2, cu 12 puncte acumulate, în timp ce echipa adversă, CSS Petroşani, ocupă locul 3, cu 11 puncte. Alesia Cismaşu este incertă pentru acest meci, în timp ce Beatrice Popescu, nerefăcută, va absenta.

Radu Costel, antrenor CSM Târgu-Jiu Junioare 3: „Sâmbătă, întâlnim pe teren propriu echipa din Petroşani. Ne dorim să câştigăm această partidă, dar şi acest meci vine în contextul în care ne confruntăm, în continuare, cu probleme de lot. Ultimele probleme apărute sunt cele ale jucătoarelor Alesia Cismaşu şi Beatrice Popescu, nerefăcute după accidentări. Încercăm, de la meci la meci, să ne prezentăm la capacitate maximă, însă e greu de crezut că vom reuşi acest lucru, asta şi din cauza apropierii examenelor de Evaluare Naţională, care ne va pune, cu cât înaintăm în Grupa Speranţă, pe „butuci”. Jucăm, vrem să câştigăm, însă cu obiectivul trebuie să fim un pic mai ponderaţi. Fiecare îşi trasează un scop la început de sezon. Pe parcurs, încep să apară probleme inerente, pe care nu le putem evita. În acest moment, pun pe primul plan sănătatea jucătoarelor pentru că, 7 dintre ele, au de trecut examenul clasei a 8-a. Federaţia ne-a comasat 4 runde, sâmbătă jucăm cu Petroşani, miercuri la Odorheiul Secuiesc, sâmbata viitoare la Cluj, iar peste 4 zile avem un alt joc, în deplasare, la HCM Craiova. E greu să ţinem pasul celor 4 meciuri în 12 zile, dintre care trei deplasări extrem de obositoare”.

Dan Ilieş, coordonatorul secţiei de handbal a CSM Târgu-Jiu le-a transmis încurajării fetelor şi face apel la suporteri să vină să le susţină pe tinerele handbaliste.

Comment here