Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Jumătate din romii infectați, la Spitalul COVID. Târziu: Ne dau bătăi de cap! Au numai pretenții!

Focare de coronavirus, la Târgu-Jiu, în cartierele Obreja și Meteor.

În jur de 40 de persoane au fost internate, alte câteva sute sunt în izolare la domiciliu. Virusul s-ar fi răspândit în rândul unei comunități adeptă a unui cult religios, condus de pastorul Ion Ministru, care n-a respectat regulile de protecție sanitară.  

Narcis Stoian, director al Direcției de Sănătate Publică Gorj, spune că, în urma numărului mare de infectări din ultimele zile, s-a luat decizia ca Secția Dermatologie să fie mutată, pentru a se crea încă 20 de paturi pentru bolnavii COVID la spitalul de sub Pasarelă.

Peste jumătate dintre romii infectați din Târgu-Jiu au ajuns la spitalul COVID din Târgu-Cărbunești, unde numărul internărilor a explodat, în ultimele zile.

Managerul Constantin Târziu

Târziu se plânge că are probleme cu unii dintre pacienții romi care au pretenții exagerate. Cineva a cerut un expresor de cafea, o altă persoană a avut pretenția să fie schimbat capacul de wc după fiecare pacient.

Jurnalistul Claudiu Matei vede vină și-n dreptul liderilor comunității, pentru apariția focarelor de COVID în Obreja și Meteor. În plus, consideră că și autoritățile au intervenit tardiv.

Viorel Caragea, președintele PER Gorj, consideră că din vina autorităților au explodat cazurile de infectare cu coronavirus, în cartierele de romi din Târgu-Jiu. Spune că autoritățile au rolul de a preveni și a îndruma populația.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here