LIFE

Julia Roberts s-a mutat din Malibu de frica coronavirusului

Cetatea filmului rămâne fără actori! Pandemia i-a lăsat fără locuri de muncă şi teama de a nu se îmbolnăvi i-a făcut să îşi părăsească locuinţele. Julia Roberts (52 de ani) şi-a vândut casa din Malibu, şi-a luat familia şi a plecat în San Francisco, relatează Click!.

SUA sunt cele mai afectate de noul coronavirus: 6,7 milioane de oameni au fost infectaţi şi aproape 200.000 au fost răpuşi de COVID-19. Statul California este pe primul loc la îmbolnăviri (n.r. 760.000 de cazuri) şi asta a pustiit efectiv cetatea filmului din Los Angeles.

Speriată să nu i se îmbolnăvească soţul, Daniel Moder şi copiii Hazel (15 ani), Phinnaeus (15 ani) şi Henry (13 ani), actriţa din ”Frumuşica” a scos la vânzare încă din martie vila din Malibu şi a vândut-o recent cu 8 milioane de dolari. Între timp, a renovat casa din San Francisco, nordul statului California, cu aproape 2,3 milioane de dolari şi recent s-au mutat de tot aici. Ea nu este singura care părăseşte zona roşie.

Tom Hanks (64 de ani) şi soţia lui Rita Wilson (63 de ani) au trecut prin coşmarul COVID-19 în Australia şi din iulie au ales să stea mai mult în Grecia, decât în SUA, după ce au primit cetăţenia elenă.

Nicole Kidman (53 de ani) şi Keith Urban (52 de ani) au ales să stea în Nashville pentru că se tem pentru siguranţa familiei lor. Zac Efron, 32 de ani, a preferat să rămână în New York decât să petreacă vara la vila lui din însoritul Los Angeles pentru că, zice el, se simte mai în siguranţă în metropolă.

Milionarul DJ Calvin Harris şi-a scos şi el la vânzare proprietatea din Los Angeles, cu şase milioane de dolari. La fel a făcut şi actorul care l-a interpretat pe Hulk, Lou Ferrigno (68 de ani) care a ”scăpat” de vila din Santa Monica cu 5 milioane de dolari.

Miliardarul Tesla, Elon Musk şi-a vândut toate cele patru case din Bel Air încă de acum câteva luni, când a realizat că Los Angeles poate deveni o ”bombă epidemiologică” în orice secundă.

Actriţa Cat Deeley (43 de ani) a părăsit de tot SUA şi s-a întors în casa părintească din Londra. La fel a făcut şi actorul britanic Andy Newton, care, după 15 ani petrecuţi în Los Angeles, s-a decis să revină în Hull, Marea Britanie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here