Muzicale

Julia Michaels – Lie Like This

Julia Michaels a lansat o piesă de club ce emană senzualitate. „Lie Like This” este despre tachinare, pasiune și incertitudine.

„Piesa „Lie Like This” este vorba despre a ezita în legătură cu un lucru nou, frumos, dar și despre a te abandona lui, pentru că știi că este cu adevărat special. Există un spectru larg al dragostei. Acum plângi, prăbuşindu-te pe podea, că v-ati despărţiti sau ceva nu a funcționat așa cum ți-ai dorit; apoi, dintr-o dată, te săruți într-un parc și te ții de mână cu cineva nou și ai fluturi în stomac. Dragostea are un spectru foarte de larg, o gamă diversă de emoții, și am vrut să îi sintetizez esenţa într-un cântec”, a explicat Julia Michaels.

Anul trecut, Julia Michaels a lansat EP-ul „Inner Monologue Part 2”, dar și prima sa colaborare cu James Bay, pentru piesa „Peer Pressure”. În versurile melodiei, cei doi ne reamintesc de importanța intimității într-o relație de iubire.

Julia Michaels compune versuri de la vârsta de 15 ani. „Issues” i-a adus succesul în cariera solo, piesa urcând pe locul 11 în topul Billboard Hot 100. A fost în top 10 în numeroase țări și i-a adus o nominalizare la premiile Grammy, la categoria „Cea mai bună piesă a anului”. În România, „Issues” s-a clasat pe locul I în topul Media Forest.

antabuse

Comment here