Muzicale

Jukebox – Măști de porțelan

Jukebox lansează “Măști de porțelan”, o poveste muzicală despre trecutul care rămâne adânc întipărit în fiecare dintre noi.

“«Măști de porțelan» este o piesă cu aer visător, care m-a captivat de la prima ascultare atunci când mi-a arătat-o Andy Platon în studioul EpiQ. Tema piesei mă transpune într-o stare de reverie, de parcă aș zbura deasupra lumii. Pentru această piesă îmi doream mult un videoclip cu poveste, așa că m-am bucurat mult când am citit scenariul propus de Pinhole Media” spune Alex Vasilache.

Regizat de Pojarski și produs de Pinhole Media, videoclipul dezvăluie o frumoasă poveste de dragoste. Protagoniștii, doi tineri care se reîntâlnesc după ani, își amintesc de jocurile și flirturile copilăriei.

Cu 3 albume, peste 2000 de concerte live si nenumărate single-uri, Jukebox este o trupă activă de 20 ani pe piața din România și este formată din: Alex Vasilache (voce), Viorel Dodoc (chitara), Andrei Apostol (chitară), Răzvan Sofronescu (bass), Viorel Sîrbu (pian, acordeon, trompetă), Gabi Nistorescu (voce și pian) și Ovidiu Condrea (tobe). În ultimii doi ani, Jukebox a lansat piese precum “Am ce nu am”, “Absența “, “Să vina vinerea”, dar și alte single-uri de succes alături de Bella Santiago, cum ar fi: “Vocea ta”, “Auzi cum bate” și “Mă întorc zi de zi”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here