LIFE

Jude Law va deveni din nou tată. ”Tânărul Papă” mai are cinci copii

Jude Law, 47 de ani se pregătește să devină pentru a șasea oară tată. Va fi primul copil al actorului englez cu actuala sa soție, Phillipa Coan, notează site-ul american de știri E! News.

Actorul, care a avut rolul principal în serialul ”Tânărul Papă”, și soția sa au fost surprinși de curând pe o stradă din Londra, imaginile arătând faptul că Phillipa are o burtică mare, care sugerează o sarcină destul de avansată. Până în acest moment Jude și Phillipa, care au sărbătorit de curând un an de la căsnicie, au ținut la secret sexul copilului.

Cert este doar faptul că Jude Law mai are cinci copii din trei relații anterioare. Astfel, actorul este tatăl lui Rafferty Law (23), Iris Law (19) și Rudy Law (17), pe care îi are cu fosta sa soție, Sadie Frost. De asemenea, Jude mai are două fiice: Sophia Law, 10 ani, din relația cu Samantha Burke și Ada Law, 5 ani, din relația cu Catherine Harding.

Relația dintre Jude și Phillipa a fost o adevărată surpriză, având în vedere mediile diferite din care provin cei doi. Pe de-o parte, Jude s-a remarcat ca actor la Hollywood, în timp ce Phillipa activează în domeniul academic, la Londra.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here