Sportive

Jucătoare din Naționala Ucrainei, transferată de CSM Târgu-Jiu

CSM Târgu Jiu continuă reconstrucția lotului pentru viitorul sezon din Liga Florilor, care va începe la 1 septembrie. Reprezentanții clubului gorjean au ajuns la un acord cu o extremă dreapta, ucraineanca Yevheniia Levchenko, 29 de ani. Handbalista a evoluat sezonul trecut la Dacia Mioveni. Componentă a naționalei Ucrainei, Yevheniia Levchenko a semnat cu CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2024-2025.

Pentru noul sezon, CSM Târgu Jiu și-a întărit flancul drept cu extrema Yevheniia Levchenko, medaliată cu bronz în Liga Florilor alături de SCM Râmnicu Vâlcea și multiplă campioană a Interligii Ceho-Slovace. Yevheniia Levchenko are la activ 3 sezoane în Liga Florilor. Două sezoane a jucat pentru echipa din Vâlcea(2021-2023) și unul pentru Dacia Mioveni(2023-2024).

”Pentru mine, transferul la Târgu Jiu este o nouă provocare, atât din punct de vedere al echipei, cât și din punct de vedere al obiectivului din acest sezon. Și anul trecut a existat interes pentru un acord între mine și echipa din Târgu Jiu, dar, până la urmă, am semnat un contract cu Dacia Mioveni. Am ales să vin la Târgu Jiu pentru că aici este un club cu ambiție. Aici se joacă un handbal bun, în echipă și în viteză. Există și disciplină, iar acestea sunt componente importante ale victoriei. Vin la Târgu Jiu cu gândul de a ajuta la realizarea obiectivelor clubului, pentru o nouă provocare în cariera mea, pentru echipă și pentru cât mai multe victorii” a declarat Yevheniia Levchenko.