LIFE

Jonny Depp, decorat de președintele Serbiei

Renumitul actor a fost decorat pe data de 15 februarie 2022, cu prilejul Zilei Republicii Serbia. Starul american a primit o medalie pentru „marele său aport” la activităţile culturale cinematografice.

Medalia se datorează și faptului că vedeta a contribuit enorm la promovarea acestei ţări prin crearea personajului principal din serialul de animație „Puffins Impossible”. Distribuția, dezvoltată în Serbia și creată de lervolino Studios (IES), este renumită datorită lui Jonny Depp prin prisma faptului că a împrumutat unui caracter fizionomia şi personalitatea sa.

„Rolul de lider al lui Johnny Depp şi participarea activă la promovarea serialului ”Puffins Impossible” au contribuit la valorificarea punctelor forte artistice ale Serbiei în rândul industriei cinematografice globale”, se arată într-un comunicat transmis de compania de animaţie Iervolino Studios.

În felul acesta Johnny Depp a contribuit la numeroase activități culturale, producția animată fiind un punct forte în industria cinematografică din Serbia. Concret, actorul a promovat foarte mult țara, care poate primi pe viitor mai mulți turiști, așa cum se întâmplă cu alte regiuni din Europa.

„Este o mare onoare pentru mine să particip la această ceremonie solemnă. Voi continua să lucrez la promovarea ţării voastre minunate”, a declarat vizbil emoţionat Johnny Depp.

Cu ocazia decorației primite de la președintele sârb, vedeta a vorbit și despre prietenia de lungă durată pe care o are cu regizorul cinematografiei sârbe Emir Kusturica. Jonny Depp îl vede pe actorul și muzicianul sârb ca pe propriul său frate, cei doi lucrând împreună la mai multe proiecte.

Comment here