Muzicale

Jonas Blue, Paloma Faith – Mistakes

Paloma Faith lansează în colaborare cu Jonas Blue single-ul cu videoclip ”Mistakes”. Piesa vorbește despre greșelile din relații pe care le repetăm involuntar.

Regizat de Thomas James și filmat în Riga, Letonia, videoclipul cinematic ne-o prezintă pe Paloma Faith retrăind amintiri dureroase despre o relație care nu duce nicăieri.

”Videoclipul piesei „Mistakes” este pe piață! Ne-am simțit atât de bine la filmări! Sper să vă placă și vouă la fel de pe cât ne place nouă”, le-a transmis Paloma fanilor ei.

Noul single „Mistakes” este prima piesă lansată de artista britanică anul acesta. Melodia va fi inclusă, cel mai probabil, pe un viitor album. Ultimul disc al Palomei apărea în noiembrie 2017. Intitulat „The Architect”, discul s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK. De pe acest material au fost promovate single-urile „‘Til I’m Done”, „Crybaby” și „Guilty”.

Paloma Faith este apreciată pentru timbrul distinctiv și stilul său retro. Artista britanică a debutat în 2009 cu albumul „Do You Want The Truth Or Something Beautiful?”. Discul a staționat 106 săptămâni în UK Albumes Chart, fiind certificat de două ori cu platină. A urmat LP-ul „Fall to Grace”, un nou album dublu certificat cu platină, ce a inclus hituri precum „Picking Up the Pieces”și „30 Minute Love Affair”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here