LIFE

„Joker“, filmul cu cele mai mari încasări din istorie: ce venituri impresionante a generat

Lungmetrajul „Joker“, regizat de Todd Phillips (48 de ani), cu actorii Joaquin Phoenix (44 de ani) şi Robert De Niro (76 de ani) în distribuţie, a devenit filmul cu cele mai mari încasări din istorie.

„Joker“ a devenit cel mai important film de categorie „R“ din istorie, cu cele mai mari încasări din istorie, la nivel internaţional generând venituri care au atins vineri, 25 octombrie, 788,1 milioane de dolari, relatează agenţia Xinhua, citată de Agerpres. Potrivit Hollywood Reporter, lungmetrajul a totalizat încasări de 258,6 milioane de dolari în America de Nord şi 529,5 milioane de dolari în cinematografele din restul ţărilor în care a rulat. Conform estimărilor, încasările ar putea ajunge la aproape 900 de milioane de dolari la nivel mondial până vineri, 1 noiembrie, sau sâmbătă, 2 noiembrie.

Precedentul record înregistrat de o producţie cinematografică din categoria „R“ a fost stabilit de filmul cu supereroi „Deadpool 2“, care a generat încasări de 785 milioane de dolari la nivel internaţional în 2018. Filmele de categorie „R“ sunt interzise persoanelor cu vârsta sub 17 ani neînsoţite de un adult.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here