LIFE

Jojo, apariție de 70.000 de euro în serialul ”Clanul”

Îndrăgita actriță are parte de o apariție de 70.000 de euro, în producția în care o joacă pe soția lui Bebe Măcelaru, rol interpretat de George Mihăiță.

Jojo se bucură de un personaj care duce o viață plină de lux și opulență, dovadă accesoriile care îi dau un farmec aparte. Serialul ”Clanul” de la Pro TV o creionează ca pe o femeie ahtiată după bijuterii de mii de euro.

„Nu am un seif în care le țin, ele pleacă din seiful partenerilor noștri dimineața și se întorc acolo seara, avem niște oameni. Când lucrezi cu lucruri de o asemenea valoare, nu ai cum să procedezi altfel. În plus, toate bijuteriile alea stau pe parcursul zilei numai pe mine. Așa că, dacă ar putea vreodată să pătrundă cineva pe platou, nu ar putea să facă nimic, pentru că sunt pe mine! Și eu am crescut în Vitan! Așa drăguță cum sunt, nu ai vrea să te apropii”, a spus actrița din serialul ”Clanul” pentru cancan.ro.

Jojo se declară îndrăgostită de bijuterii fie că sunt cu diamante sau pietre prețioase, fie confecționate din argint. Frumoasa șatenă adoră accesoriile și chiar are un brand personal dezvoltat în urmă cu câțiva ani. Afacerea pe care o desfășoară este concentrată pe bijuterii rafinate, cu puteri vindecătoare. Accesoriile unice, cu totul ieșite din comun au prins viață datorită părinților săi. Actrița este o persoană foarte credincioasă. Mai mult decât atât, credința i-a fost insuflată încă din copilărie și datorită faptului că tatăl său a fost profesor de Istoria religiilor, ceea ce înseamnă că a crescut înconjurată de Biblie, Coran, Torah și filosofia buddhistă.

Comment here