Sportive

Joc bun dar au ratat calificarea! Andrieș: Eu sunt mulțumit

Echipa feminină de handbal CSM Târgu-Jiu a pierdut, miercuri seara, pe teren propriu, în 16-imile de finală ale Cupei României în fața formației SCM Craiova. Echipa din Bănie s-a impus cu 30-23 și s-a calificat în optimile competiției.

În fața unui public numeros, elevele lui Liviu Andrieș au început curajos meciul cu mult mai titrata echipă din Craiova. Handbalistele din Târgu Jiu s-au instalat la conducere pe tabela de marcaj și, după 10 minute, aveau 5-3. A fost chiar 11-7 pentru gorjence, însă finalul reprizei le-a aparținut jucătoarelor de la Craiova. Pe fondul lipsei de experiență din tabăra târgujiană, repriza secundă a fost dominată de echipa oaspete.

Deși SCM Craiova și-a respectat statutul de favorită și s-a impus, fetele antrenate de Liviu Andrieș au lăsat o impresie foarte bună după acest meci.

În meciul cu SCM Craiova, în formula de start s-au aflat și cele două jucătoare venite în pauza competițională: Cristina Predoi și Andreea Rotaru. Liviu Andrieș s-a declarat mulțumit de prestația lor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here