Muzicale

JO – Tot la tine mă întorc

JO a lansat „Tot la tine mă întorc”, o piesă ce vorbește despre o dragoste toxică.

Compusă de JO, Bianca Dragomir și RENVTØ, „Tot la tine mă întorc” este lansată împreună cu un videoclip regizat de Kobzzon.

"<<Tot la tine mă întorc>> e cea mai reală, sinceră și adâncă piesă pe care am avut ocazia să o scriu și sa o cânt până acum. Este o poveste în care sunt sigură că se regăsesc mulți oameni despre o relație toxică ce te ține prins acolo și la care te întorci de fiecare dată, indiferent cat de dureroasă sau dificilă poate fi.
În ciuda tuturor luptelor și suferințelor, te întorci mereu la acea relație sau experiență care te face să simți aceste emoții puternice. <<Tot la tine mă întorc>> este despre o relație care este departe de a fi perfectă, dar fără de care simți ca nu ai niciun rost, te simți nimeni și nimic. Versurile exprimă durerea intensă și dependența față de cineva; senzația de singurătate și disperare, în care simți că viața ta este goală fără acea persoană specială. Cântecul ăsta este despre momentul în care o astfel de relație se termină, iar tu ai vrea sa aduci înapoi tot răul, doar ca să simți din nou binele. La finalul videoclipului, ne dăm seama că pentru a putea începe o viață nouă, trebuie să facem față și să lăsăm în urmă trecutul, chiar dacă asta înseamnă să omorâm simbolic acele legături care ne-au ținut prizonieri", a transmis JO.

Comment here