Muzicale

JO – Lacrimile

JO are o piesă pentru toate fetele care lăcrimează în prag de Valentine’s Day.

JO, pe numele său real Ioana Anuţa cântă despre o poveste tristă de dragoste pe “Lacrimile”. Artista a creat versuri despre cel pe care l-a pierdut, prins în altă relaţie, dar gândindu-se încă la prima iubire. Acest single este despre fetele sau femeile care au rămas fără lacrimi şi au doar o inimă frântă.

Odată cu lansarea melodiei, JO nu s-a ferit să recunoască faptul că plânge des şi îşi descarcă emoţiile şi greutăţile suflesti. Cum se convertesc aceste emoţii în muzică a explicat chiar artista: ”Sunt o persoană foarte emotivă, empatică, miloasă. Plâng din dezamăgiri, plâng pentru alte suflete care trec prin momente grele, plâng când mă simt neputincioasă, plâng când cânt… Eu încep să plâng chiar și atunci când aud o voce foarte bună cântând. Mă trezesc cu lacrimi pe față din senin… Plâng și când compun și când cânt și când ascult muzică. Eu mă descarc mult prin muzică și lacrimi. Sunt foarte sensibilă, în ciuda aparențelor, dar îmi place cel mai mult când plâng de fericire”.

O coproducţie HaHaHa Production și Cat Music, “Lacrimile” are muzica semnată de Șerban Cazan, Jean Gavrilă, Ioan Cozma și Thea Manolache, textul scris de Jean Gavrilă, Șerban Cazan, Vlad Cireșan, Thea Manolache şi masterul realizat de Lucian Nagy.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here