LIFE

Jim Carrey va fi Joe Biden la „Saturday Night Live”

Actorul Jim Carrey va interpreta rolul candidatului democrat la alegerile prezidenţiale americane, Joe Biden, în al 46-lea sezon al emisiunii „Saturday Night Live”, care va debuta pe 3 octombrie, a anunţat NBC, potrivit The Hollywood Reporter.

Echipa „SNL” a precizat că va beneficia de prezenţa unui public redus în studio pentru sezonul viitor, iar pentru asta va colabora îndeaproape cu biroul guvernatorului Andrew Cuomo, pentru a stabili cele mai sigure proceduri pe care să le implementeze la studioul din Rockefeller Center.

Carrey, care a jucat recent în serialul „Kidding” (Showtime) şi în lungmetrajul „Sonic the Hedgehog”, va fi al treilea actor care îl va interpreta pe Biden anul acesta la „Saturday Night Live”, după Woody Harrelson şi Jason Sudeikis. Este aşteptat ca Alec Baldwin să revină în rolul lui Donald Trump, iar Maya Rudolph va fi Kamala Harris, propusă de Biden pentru funcţia de vicepreşedinte.

„SNL” va demara sezonul cu cinci săptămâni de show-uri live, începând cu 3 octombrie. Gazdele şi artiştii invitaţi urmează să fie anunţaţi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here