Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

JIHAD în PSD! Ion Bârcă: N-au fost în stare să păstreze guvernarea! Ne-au lăsat cu DATORII

Jihad în PSD după pierderea guvernării! Primarii sunt nemulțumiți. Ion Bârcă pune tunurile pe parlamentari, pe care-i acuză c-au lăsat edilii cuo grămadă de datorii pe cap, la investiții și plăți sociale. Lui Ilie Petroi nu i-a plăcut că parlamentarii de Gorj, cum ar fi Alin Văcaru, ajuns deputat cu ajutorul PSD, nu i-a consultat pe edili înainte de a dărâma guvernul. Aristide Șerbănescu este de părere că  Viorica Dăncilă este o cauză pierdută, și-ar vrea-o retrasă din cursa pentru Cotroceni.

Ion Bârcă este supărat pe parlamentari, după ce PSD a pierdut guvernarea. ”Noi, primarii, ne-am luptat s-o câștigăm, parlamentarii n-au fost în stare s-o mențină” spune primarul comunei Turburea.  

Bârcă zice că nu există primar PSD care să nu fie supărat din cauza pierderii puterii. Mulți dintre edili au rămas, pe final de an, cu o grămadă de datorii pe cap.

Lui Ilie Petroi, primarul din Aninoasa, nu i-a plăcut ceea ce s-a întâmplat în parlament, la votul pe moțiunea de cenzură. Spune c-a fost ”o lătureală publică”.

Petroi este nemulțumit că parlamentarii care au dat jos guvernul, cum ar fi Alin Văcaru de la Pro România, ales în 2016 pe lista PSD, nu au discutat cu primarii pentru a le spune ce au de gând să facă în continuare, ce proiect au cu noua guvernare.

Florinel Țuilă, primarul comunei Cătunele, este dezamăgit că a căzut guvernul dar crede că, de-acum înainte, PSD va crește în opțiunile de vot ale românilor.

Aristide Șerbănescu se aștepta să pice guvernul. Edilul din Schela crede că acum, Viorica Dăncilă are șanse minime de a intra în turul doi al prezidențialelor.  

”Dacă centrul vrea să scape de Iohannis, Dăncilă ar trebui să se retragă din cursă” este de părere Șerbănescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here