MotruStirile Zilei

Jianu: Morega vrea să falimenteze Direcția Publică Motru. Morega: DP este ca un copil pe care l-am crescut

Direcția Publică Motru a rămas fără conducere, de luni. Prilej pentru reprezentanții PNL și PSD din oraș să se acuze reciproc că vor să falimenteze societatea consiliului local, care se ocupă de gospodărirea localității.

Fostul primar Gigel Jianu, care a fost anunțat drept candidat al Partidului Național Liberal la primărie, spune că primarul PSD, Cosmin Morega, ar urmări falimentarea Direcției Publice. Și asta pentru că, în ultimii 3 ani, nu a actualizat tarifele pentru serviciile pe care societatea le prestează.

Cosmin Morega, care, în trecut, a condus timp de 8 ani, Direcția Publică Motru, spune că societatea este precum ”un copil pe care l-a crescut”, dezvoltându-i obiectul de activitate. Primarul PSD afirmă că fosta conducere PNL a înglodat societatea în datorii.

Morega susține că, în prezent, datoriile Direcției Publice Motru au fost diminuate de la 2 milioane de lei, pe vremea fostului director PNL Dan Matei, la 200.000 de lei și că angajații vor primi prime și vouchere de vacanță. În opinia sa, liberalii încearcă să preia, din nou, conducerea societății.

Comment here