MotruStirile Zilei

Jianu: Morega va angaja administrator public și dacă va avea viceprimar PSD

”Morega va avea parte de o opoziție constructivă. Tot ceea ce va fi bun pentru oraș va fi votat” reafirmă Gigel Jianu, liderul PNL Motru.

Se negociază pentru constituirea unei majorități politice în cel de-al doilea municipiu al județului. Atât PSD cât și PNL încearcă să preia frâiele administrației locale.

În presa locală, au apărut informații că fostul primar Gigel Jianu ar încerca să obțină postul de viceprimar negociind funcții în minerit. Jianu zice, însă, că și primarul PSD Cosmin Morega ar fi promis posturi în administrație, pentru a putea avea susținere în consiliul local.

Gigel Jianu reafirmă că Partidul Național Liberal va sprijini proiectele bune pentru Motru, inițiate de actualul primar. Cosmin Morega a declarat că nu-și dorește viceprimar în următorii 4 ani.

Jianu este convins că actualul primar din Motru, Cosmin Morega, va angaja un administrator public, nu ca reacție la eventuala desemnarea a unui viceprimar de către PNL ci pentru că a promis acest lucru în campania electorală.

Comment here