MotruStirile Zilei

Jianu, DEMERSURI pentru DEMITEREA șefului UATAA Motru. Reacția lui Corcoață

Gigel Jianu cere din nou schimbarea lui Eugen Corcoață din fruntea UATAA Motru. Primarul a făcut în acest sens un proiect de hotărâre pe care-l va pune pe ordinea de zi a ședinței consiliului local de săptămâna viitoare.

Gigel Jianu îl acuză în continuare pe administratorul special de incompetență și de comiterea unor lucruri grave la uzina de alimentare cu apă și agent termic. Edilul spune că, deocamdată, nu a trimis sesizare la DNA cu privire la faptele pe care bănuiește că le-a săvârșit Eugen Corcoață.

„Duce societatea către o direcție total greșită. Singurul care decontează e primarul. Corcoață stă sub umbrela consiliului local. E protejat de PSD”, zice Jianu.

Gigel Jianu a anunțat că, în perioada următoare, cu bani de la guvern, se vor face și investiții la UATAA, la cazanul cel mare. În plus, edilul zice că a făcut un master plan pe următorii 5 ani pentru modernizarea aproape în totalitate a uzinei de alimentare cu apă și agent termic.

În replică, Eugen Corcoață spune Gigel Jianu nu cunoaște legea, pentru că cere prin proiectul de hotărâre schimbarea Adunării Generale a Acționarilor UATAA. Administratorul special al uzinei aflate în insolvență spune că demersul nu poate avea finalitate.

Eugen Corcoață atrage atenția că UATAA are de suferit de pe urma atacurilor pe care primarul Gigel Jianu le lansează. În ultimii 3 ani, sute de motreni s-au debranșat de la sistemul centralizat de căldură și apă caldă. Administratorul special susține că uzina ar putea intra chiar în faliment.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here