LIFE

Jennifer Lopez și Shakira, show impresionant la Super Bowl

Cele două vedete au oferit un show incendiar, în pauza finalei de fotbal american, unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive din Statele Unite. Ambele au fost lăudate pentru spectacolul oferit, find pentru prima oară când două cântărețe latino sunt cele alese pentru a cânta la pauza Super Bowl, notează CNN.

Concertul a fost deschis de Shakira (43 de ani), care a vorbit în repetate rânduri în spaniolă cu spectatorii adunați pe stadionul din Miami. Vedeta columbiană a cântat cele mai cunoscute piese ale sale, precum „Hips don’t lie” sau „Whenever, Wherever”. Apoi și-a făcut apariția Jennifer Lopez (50 de ani), care a arătat câteva mișcări de dans la bară, pe care le-a învățat pentru pelicula „Hustler”, unde joacă rolul unei tinere care face striptease. Ulterior, vedeta a a cântat alături de fiica ei de 11 ani, Emme. Pe scenă au mai urcat și artiștii reggaeton Bad Bunny and J Balvin.

Show-ul celor două artiste latino a fost apreciat de colegii de breaslă. Lady Gaga, cea care a fost aleasă că cânte la pauza finalei Super Bowl în 2017, le-a lăudat pe Jennifer Lopez și pe Shakira, precum și Pink. Finala Super Bowl s-a disputat în acest sezon între Kansas City Chiefs și San Francisco 49-ers. Marii câștigători au fost cei din Kansas, care au reușit să câștige trofeul după o pauză de 50 de ani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here