Muzicale

Jennifer Lopez – On My Way (Marry Me)

Jennifer Lopez a lansat videoclipul piesei „On My Way”, melodia principală din coloana sonoră a noului său film, „Marry Me”. Artista joacă în această comedie alături de Owen Wilson şi Maluma.

„On My Way” este o piesă sensibilă, o baladă cu pian, iar Jennifer Lopez apare în ţinute elegante, având în fundal un pod din New York sau ecrane uriaşe cu secvenţe din film.

Noul videoclip este regizat de Santiago Salviche, iar J-Lo este într-o formă excelentă la 52 de ani. Pentru curioşi, una dintre ţinutele sale este semnată Iris Van Harpen, în vreme ce a doua este semnată Versace. Cât despre film, mai avem ceva de aşteptat până la debutul său. „Marry Me” intră în cinematografe în perioada lui Valentine’s Day în 2022, mai precis pe 11 februarie 2022. În peliculă mai apar şi actriţa de comedie Sarah Silverman, John Bradley, Michelle Buteau şi Uktkarsh Ambudkar.

Filmul a fost amânat de câteva ori din cauza pandemiei şi o prezintă pe J-Lo în rolul Katalinei Valdez, logodită cu Bastian, jucat Maluma. După ce acesta o înşală, Owen Wilson intră în peisaj la un concert al artistei.

Comment here