LIFE

Jennifer Lopez lansează “JLo Beauty”, o linie de îngrijire a pielii

Frumoasa artistă, în vârstă de 51 de ani, își dezvăluie secretele tinereții fără bătrânețe. Jennifer Lopez le-a prezentat fanilor produsele de îngrijire ce se vor regăsi în gama “JLo Beauty”.

La jumătatea lunii noiembrie, Jennifer Lopez anunța o lansare la care a lucrat în ultimii ani. Acum, a venit timpul ca artista să scoată la iveală produsele ce vor putea fi achiziționate în curând. Gama “JLo Beauty” va fi lansată pe 1 ianuarie 2021 și este formată din opt produse ce promit să hidrateze pielea și să îi ofere strălucire.

“E o zi mare. În sfârșit dezvăluim produsele gamei <<JLo Beauty>>. Am lucrat la acest proiect ani de zile. Cel mai des sunt întrebată ce fac pentru a-mi menține pielea sănătoasă. Iată, răspunsul este aici. Îmi dezvălui toate secretele, toate lucrurile pe care le-am învățat de-a lungul anilor”, a spus Jennifer Lopez.

Gama “JLo Beauty” cuprinde creme hidratante, un serum, o mască facială, gel de curățare, dar și suplimente alimentare pentru că frumusețea și sănătatea pielii vin din interior. Deși linia completă va fi disponibilă la începutul lui 2021, doritorii pot achiziționa o cremă și un serum începând cu 8 decembrie. Acestea sunt singurele produse care vor fi lansate mai devreme, într-o posibilă încercare de a vedea cum sunt primite de public.

Jennifer Lopez și-a obișnuit fanii cu stilul său de viață, care se reflectă în felul în care arată. Dieta sănătoasă, bogată în vitamine, exercițiile fizice, hidratarea, dar și folosirea produselor de îngrijire (atât cele de lux, cât și cele convenabile, cum însăși Jennifer Lopez a declarat) sunt secretele menținerii unei pieli sănătoase și strălucitoare. În trecut, J. Lo a mai lansat produse ce le ajută pe femei să își evidențieze frumusețea. În 2018, artista a lansat o linie de make-up cu brandul Inglot, iar în 2002 a lansat parfumul Glow by JLo. Ambele lansări s-au bucurat de succes.

Comment here