LIFE

Jennifer Lopez, înşelată înainte de nuntă cu o tânără actriţă

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au despărţit, după ce vedeta ar fi fost înşelată de fostul jucător de baseball cu o tânără actriţă. Cei doi au încheiat, astfel, o “logodnă prea lungă”, după ce au amânat nuntă de două ori, anul trecut, din cauza pandemiei, notează cnn.com.

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au fost văzuți în public ultima oară în februarie, în Republica Dominicană, unde JLo filma pentru un rol într-o nouă producție. Apropiații cuplului spun că despărțirea s-ar fi produs în urmă cu câteva săptămâni, în timp ce alte surse din presa mondenă susțin că cei doi au hotărât, sâmbătă, să meargă pe drumuri separate.

Diva de 51 de ani și fostul jucător profesionist de baseball, de 45 de ani, au încheiat o relație de patru ani care părea că se va încheia cu o nuntă fabuloasă. Presa de peste ocean speculează că ruptură dintre cei doi ar avea la baza o infidelitate. Rodriguez ar fi înșelat-o pe JLo cu starletă, Madison LeCroy.

În urmă cu doi ani, Alex Rodriguez și JLo își anunțau logodna, în timpul unei vacanțe în Bahamas. Artista americană a postat atunci o poză cu inelul de logodnă primit, cu un diamant uriaș evaluat de specialiști la peste 2 milioane de dolari. JLo a mai fost căsătorită de două ori, timp de 10 ani, cu cântărețul Marc Anthony și cu dansatorul Chris Judd. Cu actorul american Ben Affleck a fost logodită, relație care nu s-a finalizat cu un mariaj. Alex Rodriguez este considerat unul dintre cei mai bine plătiți sportivi americani, cu o avere de peste 500 de milioane de dolari. Cei doi au câte doi copii din relațiile anterioare.

Madison LeCroy are 30 de ani, este divorțată și mama unui copil de 8 ani. Este vedetă unui reality-show, Southern Charm, care dezvăluie viață unei familii bogate din Carolina de Sud. La începutul anului 2021, presă mondenă din america i-a atribuit o relație cu un jucător de baseball căsătorit și, în scurt timp, numele lui Rodriguez a apărut în acest scandal. Se pare că suspiciunile ar fi apărut după ce Rodriguez ar fi dat like la poze în care Madison apare în ipostaze incendiare.

Comment here