Muzicale

Jennifer Lopez – In The Morning

Jennifer Lopez a lansat un videoclip cu mesaj motivațional pentru piesa „In The Morning”.

 „”Și te-am iubit chiar mai mult decât m-am iubit pe mine…”. Sunt atât de entuziasmată să vedeți videoclipul oficial pentru piesa „In The Morning”. Este plină de simbolism despre o relație unilaterală și întunecată și vorbește despre realizarea faptului că nu poți schimba pe nimeni…doar pe tine te poți schimba!! Întindeți-vă aripile și îndepărtați-vă de oricine nu vă apreciază la adevărata voastră valoare”, a transmis Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez se numără și printre cei care au fost afectați pe plan emoțional de pandemie, artista povestind, într-un interviu pentru postul de radio spaniol El Zol 107.9, că a trecut prin momente de depresie.

”Știi, nu e ușor, iar în timpul acestei pandemii cred că a fost un moment în care întreaga lume a fost deprimată, înfricoșată, foarte speriată în legătură cu ceea ce se va întâmpla. Am avut multe momente în care m-am simțit foarte rău și la fel s-au simțit și copiii mei – toți, întreaga mea familie, prietenele mele”, a declarat artista.

J.Lo a reușit să depășească aceste momente focalizându-se pe aspectele pozitive ale vieții și implicându-se, totodată, în tot felul de proiecte. La începutul acestui an, artista a lansat Gama „JLo Beauty”, care cuprinde creme hidratante, un serum, o mască facială, gel de curățare, dar și suplimente alimentare.

Comment here