LIFE

Jennifer Lopez, dansatoare la bară în filmul „Hustlers”. Când poate fi văzută pe marile ecrane din România

Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles și Cardi B sunt protagonistele filmului „Hustlers”, regizat de Lorene Scafaria, care are premiera luna aceasta.

Pelicula este inspirată dintr-un caz real, din 2008, al unui grup de dansatoare exotice care plănuiesc să fure bani de la bogații lor clienți de pe Wall Street. Povestea lor a devenit cunoscută în 2015, după ce a fost publicată în New York Magazine. Autoarea articolului, jurnalista Jessica Pressler, este interpretată de actrița Julia Stiles, potrivit oprahmag.com.

Filmul a avut deja premiera în Statele Unite, pe 13 septembrie, primul trailer apărând încă din luna iunie a.c.

Jennifer Lopez este Ramona, o stripperiță veterană, care pune la cale escrocheria împreună cu Destiny, o mamă singură care face striptease pentru a-și întreține familia. Pentru acest rol, J. Lo, în vârstă de 50 de ani, a luat numeroase lecții de dans la bară, iar rezultatul este unul pe măsură.

Muzica îi aparține lui Cardi B, care a fost dansatoare exotică… înainte să devină o cântăreață laureată cu Grammy. Pentru ea, cât și pentru Lizzo, acest film reprezintă debutul în cinematografie.

„Hustlers” poate fi văzut în România, din data de 27 septembrie 2019, filmul fiind distribuit de Vertical Entertainment.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here