Muzicale

Jean Gavril și Feli – Ultimul val

Jean Gavril lansează în colaborare cu Feli noul videoclip “Ultimul val”. Regizat de Roman Burlaca, video-ul a fost filmat în patru locații diferite din Chișinău.

 “Toți cei care l-au văzut, mi-au spus că seamănă mai degrabă a film decât a videoclip muzical. Îi mulțumesc regizorului Roman Burlaca pentru felul în care a transpus în imagini o piesă dramatică despre plecarea într-o altă lume, pe care am scris-o la câteva zile după ce un prieten foarte bun și-a pierdut tatăl, fost comandant de vas” a declarat artistul și compozitorul Jean Gavril.

“Este pentru prima dată când lucrez cu Roman Burlaca. Am rămas fascinată de cât de ordonat lucrează, de ce simț al umorului are, dar și de cum în același timp este prezent în arta lui. Acest scenariu mi-a făcut piele de găină de când mi-a povestit Jean în mare ce vom filma, apoi ajunși la Chișinău unde s-a filmat toată povestea, am întâlnit decoruri și locații care m-au transpus direct în rol. Sunt fascinată! Consider că acest videoclip este unul din cele mai frumoase de până acum. Iubesc atunci când regizorii scot vizual greutatea și/sau sentimentele puse într-o melodie. Bravo, Roman și echipa, pentru că ați trecut de oboseala celor 30 de ore treji pentru a da viață poveștii “Ultimul val” și vizual,” a declarat Feli după experiența trăită cu piesa “Ultimul val”.

Co-producție Roton si HaHaHa Production, “Ultimul val” are muzica și versurile scrise de Jean Gavril, Felicia Donose și Andrei Tiberiu Maria și producția muzicală realizată de Șerban Cazan și Lucian Nagy.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here