Muzicale

Jean-Claude Van Damme dansează într-un videoclip muzical nou

Starul filmelor de acţiune, din anii ’80 şi ’90, s-a viralizat în ultima săptămână, după ce a fost protagonistul videoclipului „ULTRAREVE” al trupei de muzică electronică AaRON. Mişcările de dans ale lui Van Damme au cucerit internetul.

Actorul, în vârstă de 59 de ani, apare în videoclipul regizat chiar de fiica sa, Bianca Van Damme. Mişcările sale de dans amintesc de sketch-urile pe care le-a tot postat pe canalul propriu de YouTube, în perioada izolării. Acest clip pare a fi fost un proiect de familie, de vreme ce fiul, Kris Van Damme, s-a aflat în spatele camerei. Starul filmelor de acţiune apare dansând într-o parcare părăsită, în deşert, dar şi la malul mării.

AaRON este un acronim al trupei franceze Artificial Animals Riding on Neverland. Grupul este compus din francezii Simon Buret şi Olivier Coursier, care abordează genuri muzicale precum pop, rock, electro şi house. Proiectul muzical debuta în 2007 şi a fost foarte apreciat în Franţa şi ulterior în toată Europa. „Ultrareve” este cel mai nou single de pe viitorul album „Anatomy of Light”, care va sosi pe 18 septembrie. Include 12 piese noi şi sunt şanse să îl mai vedem pe JCVD şi în alte clipuri ale lor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here