Stirile ZileiTârgu-Jiu

Jandarm gorjean, depistat cu COVID-19

Un jandarm gorjean a fost depistat cu noul coronavirus, în urma anchetei epidemiologice declanșate după ce un luptător al Grupării Mobile ”Frații Buzești” Craiova, care a efectuat misiuni pe raza județului Gorj, a fost confirmat pozitiv.

Inspectoratul de Jandarmi ”Tudor Vladimirescu Gorj” a făcut precizări, luni, arătând că mai mulți subofițeri ai unității au intrat în izolare după contactul cu colegul de la Craiova.

”Ca urmare a procedurii anchetei epidemiologice desfășurate de DSP Gorj, începând cu data de 24.04.2020, pentru un număr de 9 subofițeri, contacți direcți ai unui luptător din cadrul Grupării Mobile Craiova, confirmat pozitiv cu COVID-19, a fost luată măsura izolării la domiciliu pentru 14 zile, iar un subofițer a fost internat în spital, în urma testelor fiind confirmat pozitiv. Urmare a acestui rezultat, față de alți 14 jandarmi din cadrul unității a fost dispusă măsura izolării la domiciliu” a transmis IJJ Gorj.

Luni dimineața, în unitatea din Târgu Jiu a avut loc igenizarea și dezinfectarea spațiilor de lucru și a mijloacelor auto.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here