Minerit și EnergieRovinariStirile Zilei

Jan Popescu: Noi vom solicita noi angajări

Jan Popescu, președintele executiv al Sindicatului Mine Energie Oltenia, nu vrea concedieri ci angajări la Complexul Energetic Oltenia.  

”Din punctul nostru de vedere, al liderilor de sindicali, nu mai pot fi făcute restructurări ci doar noi angajări. Noi vom solicita noi angajări” declară sindicalistul.

Problema unui pachet social în caz de concedieri colective a fost ridicată, însă, tot de sindicaliști la întâlnirea cu ministrul Energiei, Sebastian Burduja.  

Jan Popescu spune că, dacă administrația Complexului Energetic Oltenia va avea în vedere program de concedieri colective, va prinde în bugetul de anul viitor sumele necesare.

Liderul SMEO mai declară că așteaptă cu nerăbdare jumătatea lunii octombrie, atunci când ministrul Energiei a promis că va merge la Bruxelles pentru a renegocia termenele de renunțare la energia pe cărbune.

Comments (11)

 1. Dom lider de sindicat asa nu aceptati bani si sa se inchida ceo nu vindeti locurile de munca pentru bani de la straini. Dati ne bani noua negociati pentru noi si in viitor salariu bun drepturi bune. An smeo ne e baza.

  • Oamenii stiu că va tineti de cuvant.
   O veti dovedi si acum.
   Numai voi, sindicatele si federatiile mari, mai puteti schimba ceva.
   Lumea e sătulă de propaganda ieftina facuta doar pentru cotizatie!

 2. SMEO și jan crocodilu va vândut de mult

 3. Jeane dă-i înainte câinii latră ursu merge noi am avut încredere în tine și în SMEO de aia am venit la tine în sindicat plecând de la Mitrescu. Acolo e altceva nimic nu au rezolvat în ultimii ani doar scandal făcut de MANU 6000 pentru a justifica banii. Acolo nea luat cotizația pentru ei au fost trimiși în judecata liderii lui Mitrescu acolo e Gore Balu cu CAR nu mai fac sindicalist. Voi SMEO ne-ați băgat bani mulți în buzunare.

 4. Mineri si energeticieni

  Ce au spus pana acum au si făcut.
  Oamenii aleg singuri in cine au incredere.
  Un sindicat puternic într-o federatie mare si puternica ar fi mult mai util.
  Pensionarii vorbesc pentru salariati ,salariatii pentru pensionari!
  Cum sa te reprezinte pe tine salariat un pensionar!

 5. Jean și – a ținut cuvântul mereu și acesta a fost avantajul lui,singurul chiar, în lupta asta sindicală cu alți lideri care au promis luna de pe cer doar pentru a le lua cotizația și a beneficia ei de acei bani uitând că banii nu aduc fericirea fiind purtați prin procese. Dacă SMEO spune ceva se întâmplă e verificată treaba asta. De ce? Pentru ca au în spate mii de mineri si energeticieni ca se bazează pe forța lor de aceea ar fi bine ca și mai mulți salariati sa se ducă în SMEO.

 6. E foarte clar
  Mai aveți ciolane de ros. Vi se mai umfla conturile. Țineți-o tot asa. NU CUMVA CU SEMNATURILE MARILOR BOSI DIN SINDICAT SA AJUNS AICI. ACUM FACETI TOTI PE ORISTI SI NU RECUNOASTE NICI UNUL. ??????????????APROBARILE SUNT obținute cumva de ja Marțieni.????????????. Mai ușor cu nesimțirea asta.

 7. Asta e o atitudine de lider!
  Sa dai afara e usor.Sa construiesti e mai greu!
  SMEO a aratat că se lupta pentru oameni!

 8. Jan Popescu, te înscriu pe tine și pe periuțele tale de aici la niște cursuri de gramatică? Chiar dacă le-ai spălat creierele să îți lustruiască pantofii de lac , tot mai sunt șanse sa ii îndreptăm…… „mâncați-aș”

 9. Lacuste si alte muste

  Că dumneata ati fi vreun erudit!!!
  Cu gramatica sau fara gramatica au venit langa el vreo 7-800 de oameni din termo Rovinari !
  Și tineti cont că ii are acolo pe dnii Mitrescu si Manu !
  Că sa ii pui in inferioritate clara nu a avut nevoie de gramatica ci de CUVANT!
  Oamenii cred în cuvantul lui mai mult decat in gramatica unor Lacuste sau alte…..muste!

 10. Ce de limbisti-scamisti pe aici. Comenteaza probabil Jan hotul de motorina pentru microbuzele sale de pe mai multe nume si se pupa singur in c.u.r. Ti au murit laudatorii ma ciumpalacule>

Comment here