Muzicale

James Blunt – Cold

James Blunt continuă povestea clipului „You’re Beautiful” la 14 ani de la lansare.

După un album mai experimental, ce a inclus piese cu influențe electro, James Blunt revine cu un material pe placul fanilor săi mai vechi. Noul său disc, „Once Upon a Mind”, reinventează sound-ul său de la debut, din punct de vedere liric materialul relatând experiențele de viață ale artistului.

„Cred că este cel mai sincer album pe care l-am făcut vreodată. „Back To Bedlam” este similar, în sensul în care am lucrat la acele piese pentru o perioadă îndelungată, inspirându-mă din experiențele mele de viață de atunci, iar melodiile au intrat pe albumul meu de debut. Fiecare piesă de pe noul album este reprezentativă pentru o experiență prin care trec acum sau prin care am trecut recent. Este un album foarte personal și sunt mândru că pot să vi-l împărtășesc”, a declarat James Blunt.

„Once Upon a Mind” se deschide publicului cu piesa „Cold”. Materialul va fi lansat toamna aceasta, pe 25 octombrie, putând fi deja precomandat de pe majoritatea platformelor de streaming.

Cu peste 17 milioane de discuri și 20 de milioane de single-uri vândute în întreaga lume, câștigător a două premii Brit Awards, două premii Ivor Novello și de cinci ori nominalizat al premiilor Grammy, James Blunt este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de pop și folk rock, muzica acestuia clasându-se în primele poziții ale topurilor muzicale de specialitate din întreaga lume. Anul trecut, James Blunt a concertat la Brașov, în cadrul Festivalului ”Cerbul de Aur”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here