Muzicale

James Arthur – You ft. Travis Barker

James Arthur ne oferă o mostră de pop cu mult feeling în noua piesă “You”. Aceasta este o colaborare cu celebrul toboşar de la Blink-182, Travis Barker.

James a mai lansat în acest an piesa “Falling Like the Stars”, cu un videoclip care prezintă dificultăţile unei relaţii la distanţă. Artistul a făcut senzaţie, la final de 2018, cu colaborarea cu Anne-Marie “Rewrite the Stars”, extrasă din coloana sonoră a filmului “The Greatest Showman”. Tot anul trecut lansa piesa şi clipul “Empty Space”, cu un actor din “Harry Potter” în centru.

Britanicul şi-a început cariera în muzică prin câştigarea sezonului 9 al emisiunii “The X Factor” în 2012. A debutat pe scena muzicală cu un cover după piesa “Impossible” a lui Shontelle. Aceasta a debutat pe locul întâi în UK Singles Chart şi a vândut peste 1,4 milioane de unităţi în Marea Britanie. Albumul de debut avea să vină în 2013, iar apoi tânărul renunţa la casa de discuri a lui Simon Cowell, alegând Columbia Records.

James Arthur s-a numărat printre artiştii care au cântat la UNTOLD 2019. A urcat pe aceeaşi scenă cu artişti ca Steve Aoki, Tujamo, Dimitri Vegas, Tove Lo şi Grasu XXL.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here