Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ivăniși: Prefectul a luat o decizie în pripă. Ce facem dacă Severinul NU vrea gunoiul din Târgu-Jiu?

”Cine a înnodat-o s-o și deznoade! Prefectul a luat o decizie în pripă” a comentat la Interviurile Infinit FM, Nicolae Ivăniși, coordonatorul Alternativei pentru Demnitate Națională Gorj, referindu-se la criza deșeurilor.

Începând de marți, nu mai pot fi depozitate deșeuri la groapa de gunoi de la Târgu-Jiu, pentru că Agenția de Protecție a Mediului a suspendat autorizația de funcționare, din cauza poluării. Ivăniși consideră că prefectul Corneliu Răducan Morega a acționat pripit, fără să se gândească la alternative și la faptul că județul va fi îngropat în gunoaie.   

Ivăniși vede vină și-n dreptul locuitorilor cartierului Slobozia, care nu au vociferat în urmă cu mai mulți ani, când autoritățile au făcut în apropiere groapa de gunoi.

Consilierul județean PSD Gorj, Gabriel Giorgi, a comentat în emisiune că problema deșeurilor trebuie rezolvată de Primăria Târgu-Jiu, pe raza căreia se află groapa de gunoi. Nicolae Ivăniși a reacționat afirmând că responsabilitatea aparține inclusiv Consiliului Județean.  

Comment here