Minerit și EnergieStirile Zilei

Ivăniși: Industria din România, precum asistatul social

”Industria din România este precum asistatul social, nu muncește deloc ca să ia 3-4 milioane pe lună” a comentat în emisiunea Interviurile Infinit FM, coordonatorul ADN Gorj, Nicolae Ivăniși, în contextul în care reprezentanta Partidului Național Liberal, Gabriela Târsu, a lăudat guvernul pentru suma alocată Complexului Energetic Oltenia în vederea achiziționării certificatelor de carbon.

Compania de la Târgu-Jiu a primit, și-n acest an, 241 de milioane de euro, de la guvern, pentru plata certificatelor de CO2 până la termenul limită, de 30 de aprilie.

Ivăniși nu crede, însă, că CEO va fi sprijinit și anul viitor și l-a criticat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, pentru modul în care a abordat problemele din minerit și energie, în ultimii 2 ani.  

Liderul ADN Gorj a mai afirmat că sistemul energetic național nu are nevoie de milă sau ajutoare din partea guvernanților, ci de o strategie aplicată care să permită, spre exemplu, Complexului Energetic Oltenia să funcționeze la parametri normali.    

Comment here