Minerit și EnergieStirile Zilei

Ivăniși: Greenpeace și Bankwatch ne-au ciopârțit iar, acum, sunt la masa bogaților

Greenpeace România și Bankwatch România fac parte din grupul de lucru de la nivelul județului Gorj, pentru elaborarea Planului Teritorial de Tranziție Justă.

”Sunt două organizații care ne-au ciopârțit economic, iar acum sunt la masa bogaților ca să ne decidă binele!” a declarat, în emisiunea Interviurile Infinit FM, Nicolae Ivăniși, coordonator Alternativa pentru Demnitate Națională Gorj.

”Atâta timp cât la fondurile europene este un userist, veți vedea ONG- uri de acum încolo în toate programele de dezvoltare” a comentat fostul deputat Vasile Popeangă, membru al Partidului Național Liberal.

Ivăniși a adăugat că fondurile europene vor trece prin site și vor ajunge la ONG-uri. În opinia sa, beneficiari vor fi doar 10% din oamenii de afaceri

Vasile Popeangă a mai spus că este important ca factorii locali de decizie să știe să se impună în privința atragerii fondurilor puse la dispoziție de Uniunea Europeană, destinate tranziției de la energia pe bază de combustibili fosili la energia verde.

Comment here