LIFE

„iUmor“ revine cu un nou sezon

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au început filmările pentru noul sezon al show-ului „iUmor“, difuzat de Antena 1, iar prezentatorii Dan Badea şi Şerban Copoţ promit mari surprize.

„iUmor“ revine pe micile ecrane cu sezonul 8, care va avea premiera în luna februarie. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac continuă căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie.

Concurenţii, care primesc minimum două „Thumbs up“, vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor“, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediţii se va califica direct în finală. Marele premiu este de 20.000 de euro. Cei care consideră că au umor se pot înscrie în continuare, pe toată perioada audiţiilor „iUmor“, pe casting.a1.ro/iumor. Prezentatorii Şerban Copoţ şi Dan Badea prevăd că noul sezon o să fie unul plin de surprize şi le va întrece pe toate de până acum.

„Sezonul 8 sunt convins că o să fie bestial! După prima zi de filmare mi-am dat seama că nu are cum să fie altcumva! Sunt fericit că şi în acest sezon vom continua în aceeaşi formulă cu care v-am obişnuit şi abia aştept să înceapă difuzarea“, a declarat Şerban Copoţ.

Dan Badea este convins că telespectatorii vor fi surprinşi: „Am senzaţia că iar am văzut tot si nu mă mai poate surprinde nimic, dar în prima zi deja am fost uimit de trei ori! Mă aştept deja ca «Templul Nebuniei», aşa cum l-am numit noi, să continue în acelaşi mod. Când credeaţi că nu mai aveţi ce să vedeţi, abia acum o să vedeţi că începe nebunia“.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here