LIFE

Iulian Vrabete, de la Holograf, 9 zile în spital din cauza Covid

Iulian Vrabete, chitaristul și compozitorul trupei Holograf, a ajuns pe patul de spital, după ce s-a infectat cu virusul Sars-Cov-2. Acesta a făcut anunțul printr-o postare pe contul său de socializare, arată click.ro.

Chitaristul și compozitorul trupei Holograf a stat nouă zile internat în spital și s-a vindecat de Covid-19. Iulian Vrabete, colegul lui Dan Bittman, a povestit prin ce a trecut în spital, mulțumindu-le medicilor pentru ajutorul acordat.

“Am trecut prin COVID. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid și dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficiență și seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sânge și chiar consult medical personal. Menționez că nu am avut nicio intervenție sau recomandare din partea nimănui”, a scris artistul pe pagina de Facebook.

Iulian Vrabete a fost mutat de la Spitalul Floreasca, la Malaxa, unde a stat internat timp de nouă zile.

“În aceeași noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am rămas următoarele 9 zile pentru tratament. Mulțumesc doamnelor, domnișoarelor și domnilor doctori, asistente și infirmiere care s-au îngrijit cu absolută dedicație, cu înțelegere și pricepere, fără măcar umbra vreunei condiționări și, repet, fără a avea vreo intervenție din partea cuiva. Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabilă înțelegere. Acum am ajuns acasă complet vindecat și vreau să spun că sistemul medical românesc funcționează, în parametrii pe care îi are, dar este eficient, curat și disciplinat. Sper să fie cât mai multe locuri asemenea”, a mai scris Iulian Mugurel Vrabete.

Comment here