Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Iulian Popescu: Stațiunea Săcelu trebuie preluată de CJ Gorj. CEO nu poate susține investiții

Iulian Popescu vrea ca Baza de Tratament de la Săcelu să fie preluată de Consiliul Județean Gorj. Este, de altfel, una dintre promisiunile pe care candidatul PNL la șefia județului și le-a prins în programul electoral.

Iulian Popescu este și membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Spune că CEO are foarte multe active, care nu sunt pe domeniul său de activitate și care fie ar trebui predate către comunități, fie scoase la vânzare.    

”Cele de utilitate publică ar trebui predate către autorități cu titlu gratuit, este vorba despre cimitire, biserici, drumuri județene, părți din drumuri naționale. Produc costuri de milioane de lei, ca și întreținere, n-au de ce să stea la CEO” declară Iulian Popescu.  

În ceea ce privește Baza de Tratament Săcelu, Iulian Popescu este de părere că ar trebui preluată de Consiliul Județean de la Complexul Energetic Oltenia, pentru a putea fi dezvoltată.

”CEO nu poate să susțină investiții. Trebuie băgați bani pentru a face stațiunea și mai atractivă iar CEO nu este în stare să facă investiții” declară candidatul PNL.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here