Minerit și EnergieStirile Zilei

Iulian Popescu: Planul de restructurare a CE Oltenia, în analiză la Comisia Europeană

Planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia este în analiză la Comisia Europeană, susține Iulian Popescu, membru în Consiliul de Supraveghere al companiei și candidat PNL la președinția Consiliului Județean Gorj.

Precizările vin după ce Cosmin Popescu, actualul șef PSD de la județ, le-a cerut liberalilor să prezinte planul de restructurare și să spună dacă urmează să fie făcute disponibilizări, de anul viitor încolo.   

Pe ordinea de zi a ședinței acționarilor Complexului Energetic Oltenia, din luna octombrie, este trecut și un punct referitor la prelungirea, până la finalul anului, a împrumutului de 251 de milioane de euro, luat în martie pentru o perioadă de șase luni.

Iulian Popescu, supraveghetor al CE Oltenia, spune că amânarea rambursării împrumutului este doar o chestiune birocratică, apărută pentru că planul de restructurare a fost trimis cu întârziere la Comisia Europeană.  

Popescu spune că planul nu a fost făcut public, până nu există o variantă finală, pentru a nu apărea tot felul de speculații. În plus, dă asigurări că la CEO  nu vor avea loc disponibilizări colective.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here