Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iulian Popescu: Nu am venit prefect ca să mă simt musafir în acest județ

Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, crede că președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, încearcă să decredibilizeze acțiunea de control pe care a dispus-o.

”Este o acțiune perfect legală și firească. Nu este nimeni mai presus de lege, nici Consiliul Județean” afirmă reprezentantul guvernului în teritoriu.

Liberalul spune că n-a venit în funcția de prefect de Gorj ”pentru a fi musafir în județ” și respinge acuzațiile social-democraților că ar comite abuz de putere dispunând verificări la Consiliul Județean.

Iulian Popescu afirmă că obiectivele controlului dispus la Consiliul Județean vizează aspecte care nu sunt verificate de Curtea de Conturi sau ANAF. Prefectul vrea să vadă cum se fac hotărârile de consiliu județean și cum sunt puse în aplicare, dar și cum își îndeplinește obligațiile legale președintele Cosmin Popescu.

Iulian Popescu acuză că hotărârile Consiliului Județean sunt transmise cu întârziere la Prefectura Gorj.

Comments (1)

  1. Ăsta a făcut administrație cu femeia de serviciu? Păi „tematici de control” înseamnă să ceri ceva concret, de aia îi zice „control tematic”. Eu, din ce am văzut că zic ai de la CJ, dom prefect nu prea are tematici, vrea o cameră și toate documentele de la instituție, legate de toate activitățile pe care le derulează, conform Codului Administrativ, că „sigur au greșit cu ceva. Nu știu cu ce, dar găsesc eu…”. Merge la plesneală, la pescuit, ca să zic așa… O fi lucrat la OPC sau la fosta Gardă Financiară pe vremuri? Că ăia aveau salutul „10 milioane” când intrau în buticul tău. Păcat, părea băiat deștept.

Comment here