Stirile ZileiTârgu-Jiu

Iulian Popescu, candidatul susținut de PNL la șefia CJ Gorj. MESAJ pentru USR și PMP

S-a votat în Biroul Politic Județean: omul de afaceri Iulian Popescu este candidatul independent susținut de Partidul Național Liberal la președinția Consiliului Județean Gorj. Decizia a fost luată în unanimitate.

 “A venit timpul ca gorjenii să înțeleagă că avem nevoie de oameni competitivi, bine pregătiți, capabili să aducă o schimbare în bine în județ” declară Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj.

Iulian Popescu este fondatorul unei companii de IT, creatorul unui soft pentru industria HoReCa, utilizat de peste 2.000 de restaurante și cafenele din România.

Liberalii își doresc ca Iulian Popescu să fie susținut și de USR și PMP, dar liderii celor două partide au fost destul de reticenți în pozițiile publice. Gheorghe Grivei consideră că ar trebui lăsate deoparte înverșunarea politică și orgoliile personale.

Grivei este optimist că PNL poate câștiga, cu Iulian Popescu, președinția Consiliului Județean. În opinia sa, în mandatul actualului șef de la județ, social-democratul Cosmin Popescu, Gorjul ”a încremenit în timp”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. „A venit timpul ca gorjenii să înțeleagă că avem nevoie de oameni competitivi, bine pregătiți, capabili să aducă o schimbare în bine în județ”. Toți liberalii au zis chestia asta! Și ne-am trezit pe cap cu senatorul Tudor Barbu, cu Vîlceanu, cu Grivei, cu Romanescu… Cine o fi blestemat județul ăsta, al nostru, în așa hal???

Comment here