Stirile ZileiTârgu-Jiu

Italianul de 71 de ani S-A VINDECAT

Cetăţeanul italian, care a răspândit virusul COVID-19 în România, va fi externat. Medicii i-au făcut două teste care au ieşit negative, astfel că acesta s-a vindecat complet. La rândul său, tânărul de 25 de ani din Gorj este vindecat și urmează să fie externat, cel mai probabil, luni.

Aflat într-o clinică din Rimini, bărbatul în vârstă de 71 de ani urmează să fie externat miercuri, anunţă digi24.ro. În timp ce s-a aflat în România, în perioada 18-22 februarie, el a intrat în contact cu zeci de oameni. Acestora li se adaugă pasagerii cu care a mers în avion, atât Italia- Craiova, cât şi invers.

În România, tânărul din localitatea Prigoria, județul Gorj, a fost considerat pacientul nr.1 infectat cu coronavirus. În prezent, mai sunt confirmate încă două cazuri de contaminare cu coronavirus. Unul dintre pacienți, din Maramureș, care a avut probleme respiratorii și a fost nevoie de terapie intensivă, se află internat la Cluj-Napoca, starea lui fiind bună. Al doilea pacient este o femeie din Timișoara, a cărei stare este, la fel, considerată bună.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here