Din JudetÎnvăţământul GorjeanStirile Zilei

ISJ nu mai desființează școala din Bengești. Geogia a amenințat-o cu plângerea penală pe Cochină

Școala din Bengeștii de Jos NU se mai desființează, anunță Inspectoratul Școlar Județean după ce primarul Victor Geogia a amenințat cu plângerea penală și acțiunea în instanță, marți, la Radio Infinit.

Edilul PSD a fost foc și pară când a aflat că Inspectoratul vrea să-i închidă unitatea de învățământ. Ba mai mult, în direct la Interviurile Infinit FM, Geogia a acuzat că șefa ISJ Gorj, Maria Cochină, a trimis ”gealații” să ridice mobila din școala pe care a închis-o.    

Victor Geogia era foarte nemulțumit că nu a putut purta un dialog cu șefa Inspectoratului Școlar. În plus, edilul a acuzat că  la mijloc sunt interese politice.

Când l-am sunat pe primarul Geogia, din nou, la câteva ore bune după ce a tras semnalul de alarmă, situația nu se schimbase cu nimic în privința școlii din Bengeștii de Jos. Edilul știa că elevii de acolo urmau să meargă să învețe la Albeni.

Dana Constantinescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, ne-a declarat că a existat într-adevăr o propunere de închidere a școlii din Bengești, dar s-a renunțat la ea după ce au mai apărut cereri pentru învățământul preșcolar. Constantinescu nu știa nimic despre mobilierul care ar fi fost ridicat, marți, din școală.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here